.

 Var med och fyll vårt medlemsgalleri med alla era fina hästar!

Skicka bilden till

webmaster@bohuslandalsfjord.se

 

Till Bildgalleriet

 

Medlemsavgift 2021

Fullbetalande medlem: 350 kr 
Stödjande medlem:      100 kr
Familjemedlem:             50 kr

 

BDF:s bankgiro: 5101-3852.  
BDF:s Swish nr: 123 068 5222

Vi söker bilder till BDF:s almanacka för 2022! Foton i liggande format med bästa möjliga upplösning. Skicka ditt bidrag till cissi79@yahoo.se med information om hästar och eventuella människor på bilderna!

Aktiviteter -21
med BDF: Se info här bredvid på sidan.

Dessa träffar har vi redan haft under våren:

Trail- in- hand träningen på LB Western 10/4 blev mycket uppskattad och så roligt att det blev fullbokat! 8 ekipage uppdelade i två grupper.

Dagen därpå tränade vi vidare i Lysekil med både trail-in -hand och precisionskörning både med rockard, vid töm och ridning. Det blev en trevlig dag med 7 hästar och deras ägare. Tack till alla som var med !

 

Sidan senast uppdaterad:

2021-07-31

Följ oss på

www.facebook.com

 _________________

Sponsrade av:

 

Wiromin

Inget julbord 2021

Tyvärr kommer det inte att bli något julbord i år heller. I stället hoppas vi kunna ordna lite extra festlig samvaro i samband med årsmötet i början av 2022. Mer information kommer! 

  

Finns det intresse för en kurs i bruksridning? Helena Granholm erbjuder i mån av tid, att komma ut till en grupp ryttare som önskar prova på bruksridning. Minst 4-5 personer. Föreningen kan även ställa upp med visst material. Ring Helena om ni önskar veta mer 070-7715176. Kostnad 300 kr per person. Resetillägg tillkommer.  


VIKTIG INFORMATION!

Eftersom de flesta av våra aktiviteter äger rum utomhus eller på stora ytor, utan närkontakt mellan personer, kommer vi tills vidare att fortsätta som vanligt. Om du måste ge återbud på grund av smitta eller smittrisk, ber vi dig meddela respektive kontaktperson så snart som möjligt. Vi följer utvecklingen och ber om förståelse för att aktiviteter kan behöva ställas in med kort varsel om myndigheternas rekommendationer ändras. Vid avbokning eller inställande på grund av smitta eller ändrade föreskrifter, kommer inbetald avgift att återbetalas.

 

Vid träningar/evenemang med häst 

1. Tillämpa hästägarförsäkran, som Svenska ridsportförbundet har tagit fram, antingen du ska på tävling, träning eller annat arrangemang och oavsett om arrangören har meddelat att den gäller. Om du inte på heder och samvete kan säga att hästen under de senaste tre veckorna före arrangemanget inte visat några tecken på smittsam sjukdom och att hästen under de senaste tre veckorna före arrangemanget inte vistats i stall där smittsam sjukdom förekommit, eller där misstanke om smittsam sjukdom förekommit, så ta inte risken.

2. Undvik fysisk kontakt mellan hästar och undvik att själv ha fysisk kontakt med hästar från andra stall. Undvik speciellt att klappa alla bedårande mular!

3. Undvik att gå in i andra stall om det inte är nödvändigt.

4. Byt gärna handskar och skor mellan det egna stallet och platsen för arrangemanget.